donderdag 27 oktober 2011

BrabantSolar 2011 'Open Dak Dag'

Op donderdag 10 november tussen 13.00 uur en 17.00 uur organiseert BrabantSolar de ‘Open Dak Dag’. Vier agrarische ondernemers uit (noordoost) Brabant, die reeds zonne-energie opwekken via hun staldaken, stellen deze middag hun bedrijf open voor geïnteresseerden.

BrabantSolar
In zonne-energie geïnteresseerde agrarische ondernemers uit (noordoost) Brabant hebben zich verenigd in de groep BrabantSolar.  Jaarlijks wordt er een bijeenkomst georganiseerd die de bezoekers informeert over de laatste ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie. De afgelopen twee jaar zijn geïnteresseerden samengekomen om naar diverse presentaties over actuele ontwikkelingen te luisteren. Dit jaar is gekozen voor een andere opzet: de “Open Dak Dag”.

Bedrijven
Tijdens de ‘Open Dak Dag’ zullen vier agrarische ondernemers uit Mill, Beers, Wanroij en Zijtaart, die reeds zonne-energie opwekken via hun staldaken, hun bedrijf openstellen voor geïnteresseerden. De bedrijven zijn: Laagriebroek Agro Mill, rose kalveren (Sint Hubertse Binnenweg 23 MILL, specificatie panelen: 44 Kw/piek), het varkensbedrijf van Jan de Haas (Elstweg 38, BEERS, specificatie panelen 100 Kw/piek), het varkensbedrijf van Wilbert Egelmeers (Park 7 WANROIJ, specificatie panelen 50 Kw/piek) en varkensbedrijf de Daltonhoeve van Eric van Zutphen (Heisteeg 9, 5465 NZ ZIJTAART, specificatie panelen: 300 Kw/piek).

De ondernemer, en op enkele bedrijven ook de leverancier, zijn deze middag op hun bedrijf aanwezig om uitleg te geven over het product en opbrengst die gehaald wordt. Uiteraard is er voldoende ruimte om vragen te stellen. Tussen 13.00 uur en 17.00 uur is er een ‘vrije aanloop’ en mogen geïnteresseerden langskomen bij deze bedrijven. Wilt u meer weten over zonnepanelen en de mogelijkheden voor uw bedrijf? Kom dan op donderdagmiddag 10 november naar de ‘Open Dak Dag’ in Mill, Beers, Wanroij en/of Zijtaart!